Dus Wat Gaan Wij Doen?

Ga mee op reis naar je duurzame zelf!

Wij zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering gaat ondervinden én de laatste die er wat aan kan doen. Maar daar schrikken we niet van, wij gaan die uitdaging gewoon aan. Niet met een opgeheven vingertje, maar met de duim tegen de borst, een open arm én een let’s go mentaliteit. Doe ook mee en leer hoe jij de oplossing voor het klimaatprobleem kan zijn.

We zien elkaar 9 februari!
Er gaat een heleboel gebeuren, maar zet vooral 9 februari in je agenda. Dan komen we samen in BlueCity, ook wel bekend als het oude Tropicana. Een oud-subtropisch zwemparadijs, omgetoverd tot een zwembad vol met mogelijkheden.

Een groeiende groep makers, ondernemers en enthousiastelingen zijn al aan de slag gegaan. Inmiddels komen er, naast het event, verschillende producties en initiatieven bij die allemaal gaan over die reis naar jouw duurzame zelf gaan. Dit komt er de komende tijd aan:
 
 
Dore’s docu’s
Dore van Duivenbode zoekt samen met Brandpunt+ (KRO-NCRV) naar antwoorden. Want wat gaan we (anders) doen als het gaat om: reizen, voortplanten, werken én onze stem gebruiken?
 
 
Interactieve podcasts
Doe de quiz, ontdek waar je staat op jouw reis en stap in bij de juiste podcast met graphic novels die jou precies weer verder kan helpen naar een volgende stap in jouw reis naar je duurzame zelf.
 
Artikelen
We duiken dieper in onderwerpen en bevragen pioniers en mensen met een bijzonder verhaal naar hun reis. Geschreven en gepubliceerd door de toppers van Brandpunt+. Dat ding van jou Jij kan natuurlijk ook van alles, dus als je nog ideeën hebt, wil meehelpen met het festival of op een andere manier wil bijdragen: laat het ons weten. Wat dat ding van jou zou zomaar het verschil kunnen maken.
 
 
En dat allemaal door Sticks (van Rico)
We zijn in staat tot grootse daden
Moeten op zijn minst een poging wagen
Maak iets, leg jezelf vast ofzo, doe iets
Doe iets nuttigs met je tijd